5 best gelezen artikelen

Aangezien het vandaag oudejaarsdag is is het misschien leuk om eens terug te kijken op afgelopen jaar. Afgelopen jaar is BouwAlmanak.nl succesvol van start gegaan in April en aangezien elke dag meer bezoekers BouwAlmanak.nl wisten te vinden is er voor gekozen om vanaf September fulltime te werken aan deze website.

Vele bedrijven zijn al te vinden op BouwAlmanak.nl. Meer dan 1000 Twitter volgers zijn @bouwalmanak  gaan volgen en meer dan 400 facebookers hebben onze Facebook pagina, www.facebook.com/bouwalmanak geliked. Maar wat waren afgelopen jaar nou de meest gelezen blog-artikelen op onze website? U leest het hier:

5:Bouw hoogste gebouw ter wereld krijgt bizarre wending (2 oktober)
We trappen deze lijst af met een artikel welke vooral buiten de Nederlandse grenzen erg populair werd, het artikel werd massaal opgepakt door Nederlandse Expats welke in China wonen en dat is natuurlijk niet vreemd. Want een deel van een gebouw bouwen om vervolgens een vergunning te krijgen voor het gehele gebouw? Dat gebeurt natuurlijk niet elke dag!

4:Thermostaat omlaag kilo’s er af! (3 December)
Een artikel welke enkel werd overgenomen door kleinere websites maar alsnog een groot succes werd, dit komt voornamelijk doordat het artikel van al onze artikelen het meeste werd gedeeld op Twitter en Facebook. Vooral vrouwen waren erg geïnteresseerd in dit alternatieve dieet.

3:Conceptwoning goedkoop te bouwen (1 Juli)
Nog voordat we fulltime met BouwAlmanak.nl bezig zijn gegaan werd dit artikel een succes door links van onder andere CorporatieNL. Daarnaast werd het artikel ook meerdere malen geciteerd op het Fok Forum waar het werd aangeprezen als een manier om de bouwsector uit de crisis te krijgen.

2:10 grootste bouwkavels (21 November)
Op nummer 2 vinden we ons eerste top 10 lijstje welke meteen een succes werd, dit was voornamelijk te danken aan links van onder andere RTV Drenthe en Dagblad van het Noorden. Ook op Twitter en Facebook was dit lijstje een groot succes. Ondanks het succes van het lijstje is de grootste kavel van Nederland, welke maar liefst 150.000 vierkante meter meet, nog steeds te koop.

1:De 10 duurste bouwkavels  (29 November)
Het blog-bericht welke alle andere berichten achter zich laat is wederom een lijstje, en dit maal het lijstje met daarin de 10 duurste bouwkavels. Wat wil je ook anders wanneer het lijstje wordt opgepikt door onder andere de Quote, OmroepBrabant en NuJij.nl daarnaast werd het artikel veel gedeeld op Twitter en Facebook en dat is natuurlijk niet vreemd want lang niet iedereen bevindt zich in de positie om een kavel van €8.000.000 te kopen.

Wij hopen dat u ook in 2014 kunt genieten van nog meer leuke en interessante artikelen op BouwAlmanak.nl en wensen u alvast een gezond, gelukkig en tevens succesvol 2014 toe!

Related Posts

About The Author