Bouwsector Amerika na de crisis

Het Amerikaanse software onderzoeksbureau Software Advice heeft een rapport uitgebracht waarin het de bouwsector in Amerika van vandaag vergelijkt met die van 2007. En de resultaten zijn vrij positief!

Het vergelijkende onderzoek is gebaseerd op data van het US Census Bureau (CBS) en de Inc. 5000 list uit 2014. De inc 5000 lijst is de lijst met daarop de 5000 hardst groeiende bedrijven uit dat jaar.

De belangrijkste onderzoekresultaten uit het onderzoek zijn:

· In Juli van 2014 wordt de waarde van alle bouwprojecten in de portefeuille van de onderzochte Amerikaanse bouwbedrijven gewaardeerd op 981 miljard dollar. Dit is 80% van de waarde van alle bouwprojecten in portefeuille tijdens de absolute piek in 2007.

· De groei die bouwbedrijven op dit moment meemaken is meer dan twee maal zo groot als de groei die door bouwbedrijven werd meegemaakt in 2007, dit wijst uiteraard op een aantrekkende markt.

· De waarde van alle nieuwbouw woningbouwprojecten is slechts 40% van de waarde die deze projecten vertegenwoordigden voor de crisis. Gelukkig is de verbouwmarkt aanzienlijk beter. Deze zit op 85% van de waarde die dezelfde projecten vertegenwoordigden in de portefeuille in 2007.

U kunt het hele onderzoek en alle bevindingen hier vinden.

Related Posts

About The Author