Bouwsector in actie voor Serious Request

De campagne “Let’s clean this shit up!” van 3FM Serious Request wordt vanaf nu ook gesteund door de bouw- en vastgoedsector.

Vorige week is een ruilactie gestart op www.duurzaamruilen.nl. Het eerste ruilitem, een stuk zeep, werd aangeboden tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in Amersfoort. Streven is dat dit zeepje binnen 16 werkdagen voor een zo groot en waardevol mogelijk item wordt geruild. Iedereen kan meeruilen. De opbrengst van het meest waardevolle item gaat volledig naar 3FM Serious Request.

3FM Serious Request wil dit jaar méér dan 12 miljoen euro inzamelen. De opbrengst wordt gebruikt om de jaarlijkse sterfte van 800.000 kinderen aan de gevolgen van diarree door gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten tegen te gaan. Met de ruilactie laten partijen in de bouw- en vastgoedsector hun maatschappelijke verantwoordelijkheid zien en geven ze een signaal af dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen.

Van donderdag 14 november tot en met maandag 9 december wordt via de site dagelijks één ruilitem aangeboden. Iedereen kan op deze site een item inbrengen waartegen hij/zij het aangebodene wil ruilen. Dat kan van alles zijn: van toiletpot tot kantoorpand of van website tot een elektrische auto.

Meer informatie is te vinden op www.duurzaamruilen.nl

Related Posts

About The Author