De 5 best gelezen artikelen van 2014

Na de succesvolle start van BouwAlmanak in 2013 was 2014 weer een top jaar voor ons! Nog steeds weten elke dag meer bezoekers BouwAlmanak.nl te vinden en staan er steeds meer bedrijven op onze site. Daarnaast zien steeds meer bedrijven in hoe interessant een blog-artikel of doe-het-zelf pagina voor ze is.

Maar wat waren afgelopen jaar nou de meest gelezen blog-artikelen op onze website? U leest het hier:

5:Faillisement bouwbedrijf de oorzaken (19 Februari)
We trappen deze lijst af met een artikel dat direct werd opgepikt door andere media die zich richtten op faillissementen en faillissementsveilingen, hierdoor kwamen er vooral veel bezoekers op onze website uit een andere doelgroep dan normaal. Echter na een aantal weken werd het artikel ook bijzonder goed gevonden in Google waardoor het ook nu nog veel wordt gelezen.

4:Bam gaat Kuip verbouwen (1 Mei)
Op 1 mei wisten wij als een van de eersten te melden dat de BAM definitief de Kuip zal gaan verbouwen. Nadat enkele bekende en vooraanstaande Rotterdammers het artikel op Facebook deelden was het hek van de dam!

3:De 10 grootste bouwbedrijven ter wereld (16 Juni)
Vorig jaar waren 2 van de 5 best gelezen artikelen lijstjes, dit jaar staat er slechts 1 lijstje in deze lijst. Omdat wij zelf benieuwd waren wat nou in het buitenland de grootste bouwbedrijven zijn en of er ook Nederlandse bedrijven Internationaal op het hoogste niveau mee spelen gingen wij op onderzoek uit. Helaas geen Nederlandse bedrijven in de top 10 maar wel 10 interessante artikelen over de 10 grootste bouwbedrijven ter wereld!

2:Gratis bouwkosten berekenen (16 Oktober 2013)
Op nummer 2 vinden we een artikel wat wij reeds in 2013 op onze website hebben geplaatst. Het artikel wordt echter erg goed gevonden via google en blijkbaar houden wij Nederlanders nog steeds van gratis diensten.

1:Jonge architect uitgemolken  (6 Mei) 
Het blog-bericht dat alle andere berichten achter zich liet. Via via kregen wij te horen dat jonge architecten in Nederland erg weinig verdienen, vervolgens zijn wij op onderzoek uitgegaan en hebben we 2 mensen gevonden die bereid waren hier wat over te vertellen. Nadat we dit artikel op Facebook hebben geplaatst werd het massaal gedeeld en geliked door architecten en studenten. Het heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat vele media het probleem ook aan de kaart stelden waarbij helaas maar weinig media ons de credits gaven aangezien ze beweerden dat “ze reeds op de hoogte waren van het probleem”, desalniettemin zijn wij erg tevreden over wat het stuk te weeg heeft gebracht!

Wij hopen dat u ook in 2015 kunt genieten van nog meer leuke en interessante artikelen op BouwAlmanak.nl en wensen u alvast een gezond, gelukkig en tevens succesvol 2015 toe!

Related Posts

About The Author