Mies van der Rohe woning voor slechts 110 duizend Euro

Een woning ontworpen door Mies van der Rohe kopen voor slechts €110.000? Dat is nu mogelijk aan de andere kant van de grote oceaan. We hebben er reeds eerder over geschreven maar in Detroit koopt u zeer voordelig woningen tegenwoordig.

De vorige keer dat we schreven over Detroit was het mogelijk om een woning aan te schaffen voor 500 dollar. De vraagprijs voor deze woning bedraagt iets meer maar de woning kan met haar vraagprijs van $149.000 nog steeds worden gezien als een koopje.

Mies van der Rohe zal bij de meeste lezers van BouwAlmanak.nl voornamelijk bekend zijn door zijn ontwerp van het iconische Barcelona paviljoen in Barcelona. Maar van 1 ontwerp kan een architect natuurlijk niet leven en daarom ontwierp Ludwig Mies van der Rohe in de jaren 50 ook woningen voor gewone mensen. En deze woning is daar 1 van.

De woning heeft een oppervlakte van 130 vierkante meter en beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer. De afwerking bevindt zich in een goede staat, en aan de kurkvloer herkent u direct de jaren 50 van de vorige eeuw.

Meer foto’s en informatie over deze woning vindt u bij de makelaar bij de makelaar.

Related Posts

About The Author