Nieuwe Haagsche passage lijkt succes!

De nieuwe Haagse passage is vorige week feestelijk geopend en lijkt vooralsnog een groot succes. Zowel zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag kon over de hoofden worden gelopen in zowel de nieuwe als oude passage.

De nieuwe Haagsche passage is een van de meest prestigieuze retail projecten van Nederland en is in nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag ontwikkeld door ontwikkelaars Multi Vastgoed en AM Real Estate.

Waar het belang van Multi en AM met name lag bij het vinden van winkeliers voor de Nieuwe Passage lag het belang van de gemeente Den Haag met name bij het creëren van een goede verbinding tussen de Oude en Nieuwe passage.

De oude Passage was de afgelopen jaren vaak een plek waar een kanon kon worden afgeschoten maar afgelopen weekend kon er over de hoofden worden gelopen en zaten tot zaterdagavond laat de terrasjes nog vol met mensen.

Nou was de oude Passage de afgelopen weken al iets drukker door de opening van de Apple store maar zo druk als afgelopen weekend is het er mogelijk al decennia niet geweest.

Naast een goede verbinding tussen de oude en nieuwe passage zorgt de nieuwe passage ook voor een goede verbinding tussen de spuistraat en de grote marktstraat.

Maar niet enkel de verbindingen zijn goed gelukt, ook het gebouw zelf ziet er uit als een moderne interpretatie van de Oude Passage in haar glorie dagen. Ruim, Licht en zonder leegstand!

Nou blijft het natuurlijk de vraag of het afgelopen weekend zo druk was door de recente opening of dat de drukte blijft. Wij wensen de nieuwe passage in ieder geval veel succes toe!

Related Posts

About The Author