Open huis gemeente Brummen

Heeft u morgen nog niets te doen? Morgen houdt de gemeente Brummen Open huis in het vernieuwde gemeentehuis aan de Engelenburgerlaan in Brummen. Van 11.00 uur tot 17.00 uur heten bestuur en medewerkers alle inwoners en andere belangstellenden van harte welkom.

U hoeft niet enkel voor de bijzondere architectuur aft e reizen naar brummen. Ook raadsleden bieden een inkijkje in hun werkzaamheden voor de gemeenteraad. De brandweer geeft een demonstratie ‘vlam in de pan’, de politie laat zien hoe de lasergun werkt en een treeworker demonstreert hoe je bomen onderhoudt. Ook is er een foto-expositie hoe het vernieuwde gemeentehuis tot stand is gekomen en vertellen medewerkers hoe een bestemmingsplanprocedure werkt. Kinderen kunnen vogelhuisjes maken en op de gemeentewerf kunnen ze zelf op een Bobcat rijden. Elk half uur start een rondleiding door het vernieuwde gebouw. En dit is maar een greep uit alle activiteiten. Het Open huis begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Begin april dit jaar verhuisde de gemeente Brummen naar de vernieuwde huisvesting: een combinatie van sys-teembouw en renovatie van de monumentale villa aan de Engelenburgerlaan. Duurzaamheid speelde een belangrijke rol in de her- en verbouwplannen. Zo is er gebouwd met veel duurzame materialen, wordt er zuinig omgegaan met energie en maakt de organisatie efficiënt gebruik van de ruimte door flexibel te werken. Dus mocht u niet weten wat u morgen moet doen gaat u dan naar het nieuwe gemeentehuis in Brummen.

Related Posts

About The Author