Symposium de toekomst van de Bouw

Volgende week donderdagmiddag nog niets in uw agenda staan? Ga dan naar Hogeschool Windesheim in Zwolle daar wordt namelijk het symposium “de toekomst van de Bouw” gehouden. Het hoofdthema van deze middag is de wijzigende verhouding tussen de overheid en de bouwsector, deze wordt behandeld door gastsprekers van het Instituut van Bouwkwaliteit en het ministerie van BZK.

Actuele onderwerpen als private kwaliteitsborging, CE-markering, ontwikkelingen in het omgevingsrecht en duurzaam bouwen/verbouwen komen aan bod. Naast Nieman zijn de volgende gastsprekers aanwezig: Harm Verster van de Stichting Bouwkwaliteit, Bert Hardenberg en Ingrid Nauta van Kienhuis Hoving en Meindert Smallenbroek, directeur Bouwen van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Deze sprekers zullen hun visie geven op de ontwikkelingen en bijbehorende consequenties voor de sector. Het symposium is voor iedereen die geïnteresseerd is in de bouwsector en bijbehorende ontwikkelingen en vindt plaats op donderdag 3 april van 13.00 – 17.00 uur bij Windesheim.

Meer informatie en het complete programma van het symposium ‘De toekomst van de bouw’ is te lezen op de website van Windesheim. Aanmelden dient overigens op zijn laatst aanstaande maandag(31 maart) gebeuren!

Related Posts

About The Author