Transformatie kantoren eenvoudiger door Plug and Play Box

Leegstand op de kantorenmarkt blijft een groot probleem. Een oplossing welke vaak wordt aangehaald voor dit probleem is het transformeren van deze kantoren naar een andere functie. Dit klinkt echter makkelijker dan het vaak is.

Een van de grootste uitdagingen bij het transformeren van een kantoor is het realiseren van sanitaire voorzieningen als wel het realiseren van kookvoorzieningen voor deze kantoren.

De flexibel toepasbare Plug & Play Box is de oplossing voor het transformeren van leegstaand vastgoed naar een andere functie. De Plug & Play Box kan worden gebruikt bij realisatie van studentenhuisvesting, loftwoningen, hotels, starterswoningen. Ook is de Plug & Play Box geschikt voor commerciële doeleinden, zoals de huisvesting van bedrijven.

De Plug & Play box is een alternatief initiatief van SENS real estate, studioDAT architecten en Van den Bout Consultancy. Voor de realisatie wordt samengewerkt met Stebru Bouw en Van den Oudenrijn Timmerfabriek. De initiatiefnemers welke zijn gespecialiseerd zijn in vastgoed herontwikkeling en veel ervaring hebben met kantoor transformatie.

De Plug & Play Box is een volwaardige oplossing voor een woon- of werkprogramma met maximale keuzevrijheid in de samenstelling van de elementen.

Doordat de Plug & Play Box compact is ontworpen en modulair is opgebouwd, kan deze voorzien in een keuken, toilet, douche en berging. De afmetingen zijn zodanig dat er weinig oppervlakte nodig is om een compleet woon- en/of werkprogramma te realiseren.

Wilt u de Plug & Play Box in het echt zien? U kunt een afspraak maken met SENS real estate om het prototype te bezichtigen.

U kunt tevens kijken op plugandplaybox.nl de Brochure Downloaden om deze zelf rustig na te lezen.

Related Posts

About The Author