Uw dakkapel in één dag geplaatst? Dat kan!

Een dakkapel laten plaatsen is door de jaren heen aanzienlijk populairder geworden in vergelijking met vroeger. Veel mensen vinden het vandaag de dag dan ook van belang om een zo groot mogelijke bewoonbare oppervlakte te hebben. Dat geldt niet alleen voor met name de ruimtes op de benedenverdieping, maar ook voor bijvoorbeeld de zolder. Veel huizen beschikken over een extra bovenverdieping zonder dat deze echt bewoonbaar is. Door het plaatsen van een dakkapel zorgt u er echter voor dat u er in geen tijd een extra ruimte bij krijgt waar u bijvoorbeeld een logeerkamer, een speelzolder of een hobbykamer kan van maken. Vreest u dat het realiseren van een dakkapel altijd veel tijd en geld kost? In dat geval wordt het hoog tijd voor u om kennis te maken met de unieke voordelen van de prefab dakkapel.

Wat is een prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel is zoals de naam reeds laat vermoeden een dakkapel die niet ter plaatse wordt gebouwd, maar wel in een gespecialiseerde fabriek. Niet alleen worden de verschillende onderdelen zoals de zijwangen, het kozijn en het dak hier vervaardigd, daarnaast worden ze veelal ook reeds in elkaar gezet. Het gevolg is dat de dakopbouw hierdoor niet alleen meteen wordt geïsoleerd, daarnaast is ze ook direct waterdicht. Uiteindelijk wordt de prefab dakkapel (in kunststof of in hout) in haar geheel naar uw huis gebracht en daar direct gemonteerd. Hierdoor wordt niet alleen het aantal werkuren beperkt, daarnaast ligt ook de productieprijs van een prefab dakkapel veel lager in vergelijking met een klassieke dakkapel. Bekijk ook de mogelijkheden van een aanbouw.

Alle voordelen van een prefab dakkapel op een rijtje

Denkt u er aan om een dakkapel op uw huis te plaatsen en bent u wel geïnteresseerd in een prefab constructie? Wij zetten alvast graag even alle voordelen die hieraan verbonden zijn voor u op een rijtje:

  • Een prefab dakkapel is voordelig
  • U kunt binnen één dag genieten van meer licht en ruimte in huis
  • De overlast die de verbouwingen met zich meebrengen wordt aanzienlijk beperkt
  • U kunt ook bij en prefab dakkapel gewoon kiezen tussen kunststof en hout

Het enige nadeel van een prefab dakkapel is dat u over niet zoveel keuzevrijheid beschikt als bij een klassieke dakkapel. Echt maatwerk wordt in dit geval dan ook iets moeilijker. Kunt u hier mee leven en wilt u vooral snel op een voordelige wijze een dakkapel realiseren voor uw woning? Dan is de prefab dakkapel voor u misschien wel de interessantste keuze. Meer informatie over de kosten? Ga naar dakkapel kosten.

Related Posts

About The Author