Vloeistofdichte vloer voor uw bedrijf?

Een vloeistofdichte vloer is verplicht wanneer er bodembedreigende activiteiten op uw bedrijf plaatsvinden. Als uw vloer bij de inspectie als vloeistofdichte vloer wordt beoordeeld, ontvangt u een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening. Met de verklaring kunt u aan het bevoegd gezag tonen dat uw vloer voldoet aan de gestelde eisen. De geldigheidstermijn van de verklaring is wettelijk vastgesteld op maximaal 6 jaar. Boekhout Vloeren plaatst vloeren volgens de normen van de aanbeveling CUR 44/65.

Waarom Boekhout Vloeren?
Boekhout Bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het leveren en monteren van een vloeistofdichte PVC vloer. Met meer dan tien jaar ervaring en een ruime assortimentskeuze zijn wij in staat altijd een passende oplossing te bieden.

Kwaliteit in combinatie met grenzeloze service staan bij ons op nummer één. Door onze efficiënte manier van werken gecombineerd met kosteneffectieve bedrijfsvoering zijn wij in staat u :

Altijd de hoogste kwaliteit PVC vloeren te leveren, maar dan voor de laagste prijs!

Boekhout vloeren werkt met de hoogste kwaliteit pvc vloeren welke worden gemonteerd door vakmensen met vele jaren ervaring. Ondanks dat wij ons hierdoor in het hoge segment hebben gepositioneerd is het door onze efficiënte manier van werken gecombineerd met onze kosteneffectieve bedrijfsvoering alsnog mogelijk om u de hoogste kwaliteit pvc te leveren voor de beste prijs.

Ook voor uw bedrijf en binnen uw tijdsplanning vinden wij een passende oplossing! Bijvoorbeeld onze mes en groef PVC tegels De eigenschappen van deze tegel zijn het zelfde als die van een normale hoogwaardige pvc tegel. Het verschil zit hem in de dubbele borging. Waar de normale tegel enkel wordt verlijmd aan de ondervloer, wordt de mes- en groef tegel verlijmd aan de ondervloer en tevens vakkundig tegel aan tegel verlijmd.

www.boekhoutvloeren.nl

Bekijk ook de volgende mogelijkheden:

 

Related Posts

About The Author