Wat is het duurzaam bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is de plaats waar informatie over energiebesparende maatregelen bij elkaar komt. De website geeft onder andere tips om energie te besparen en Informatie over beschikbare subsidies. Maar het is ook mogelijk om bij lokale aannemers vrijblijvend een offerte op te vragen voor bijvoorbeeld isolatiemaatregelen. Wethouder Duurzaamheid Christiaan Kwint: ‘Het is goed dat we deze extra service aan onze inwoners en ondernemers kunnen bieden. Het bouwloket draagt bij aan de ambitie om de stad in 2030 energieneutraal te maken.’ Het loket is te vinden via www.duurzaambouwloket.nl.

Naast de website www.duurzaambouwloket.nl zijn er ook een paar keer per jaar informatieavonden. Het team van het Duurzaam Bouwloket is dan beschikbaar om vragen te beantwoorden, te stimuleren en te adviseren.

Aansluiten bij het Duurzaam Bouwloket is een van de initiatieven die Heerhugowaard ondersteunt om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn. Recentelijk plaatste de gemeente ook 7 laadpalen voor elektrische auto’s. Maar organiseerde ook collectieve inkoop van stroom en zonnepanelen.

Related Posts

About The Author