Week van de bouw volgende week

De Jaarbeurs presenteert volgende week voor het eerst de Week van de Bouw. Vijf dagen waarin alle schakels van bouw en vastgoed verenigd zijn in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van vakbeurzen, debat, awards, netwerkbijeenkomsten en congressen. Van 9 tot en met 13 februari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Week van de Bouw weerspiegelt de sterk veranderende bouw- en vastgoedsector. De focus ligt niet langer op grootschalige nieuwbouw, maar vooral op renovatie, transformatie en innovatie. De groeimarkten van morgen, relevant voor zowel de uitvoerende bouw als voor opdrachtgevers, installateurs, architecten en adviseurs. In de Week van de Bouw vindt u al deze doelgroepen.

Focus
De Week van de Bouw draait om focus en verscheidenheid. Elk onderdeel heeft zijn eigen positionering. De BouwBeurs is voor aannemers, bouwkundigen, handel & toelevering. Renovatie & Transformatie richt zich op opdrachtgevers en woningcorporaties. GEVEL is voor architecten. Material Xperience voor creatieve professionals, interieurarchitecten en ontwerpers. Led ‘n Light focust op de verlichtingsprofessional.

Gericht kiezen
Dit betekent dat bezoekers gerichte keuzes kunnen maken op basis van hun interesse. En dat biedt u als exposant veel kansen. Kies het onderdeel van de Week van de Bouw waar uw doelgroep komt en presenteer uw bedrijf met maximale relevantie.

Bekijk ook onderstaande video over de week van de bouw:

Related Posts

About The Author