Woodstacker bouw met nieuwe module

WOODstacker heeft een gepatenteerd modulair bouwsysteem ontwikkeld waarbij duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Gezond voor de mens en het milieu. Duurzaam met een lange levensduur, zonder schadelijke stoffen, energiezuinig en met gesloten kringlopen (Cradle to Cradle certificering).

Duurzaam
Het toepassen van hout als constructief- én afwerkingsmateriaal zorgt voor een lange levensduur en een gezond binnenklimaat. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, de meeste Cradle to Cradle gecertificeerd, dragen we zorg voor het hergebruik van de materialen aan het einde van haar levensduur. WOODstacker produceert vrijwel geen afval door slim te ontwerpen en door prefabricatie.

Gezondheid
Woodstacker bouwt volledig biologisch oftewel in harmonie met mens en natuur. Voor vandaag én morgen. WOODstacker sluit geen compromissen ten koste van de gezondheid van haar gebruikers. WOODstacker gebruikt daarom alleen emissievrije bouwmaterialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en voor het milieu. Onze gebouwen kennen geen bouwvocht, geen VOC’s, geen radioactiviteit, geen isocyaniden, geen elektromagnetische velden, geen schimmels en geen bouwafval. WOODstacker is én blijft daarom waardevol én gezond.

Energie-neutraal
Voor ons is het vanzelfsprekend dat een nieuw gebouw energie-neutraal geëxploiteerd kan worden. Onze gebouwen hebben een geheel elektrische energie-, verwarmings- en warmwatervoorziening. Hierdoor wordt het verbruik beperkt en kan de benodigde energie worden opgewekt door zonnepanelen op het dak.
Flexibiliteit
Door eenvoud in uitvoering en ontwerp van de units (plug- and play), zijn deze zowel tijdens als na gebruik voor tal van toepassingen in te zetten. Door het gepatenteerde flexibele en veranderbare bouwsysteem, kan op eenvoudige wijze vrijwel iedere locatie worden bebouwd voor nagenoeg iedere doelgroep en toepassing (studenten, starters, zorg, senioren, scholen etc).

Alles in één
WOODstacker heeft ketensamenwerking in de bouwsector serieus genomen. Dat betekent dat we zelf (mede)ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en exploiteren. Door alle schakels binnen een bedrijf te integreren kunnen we tegen marktconforme kosten gebouwen realiseren van een bijzonder hoge kwaliteit. Voor een betere wereld én met een goed rendement.

Related Posts

About The Author