Wouter de Jonge Architect BNA

 

Bedrijfsomschrijving: 

Het bureau Wouter de Jonge architect BNA werkt aan realistische architectuur afgestemd op de specifieke wensen van de opdrachtgever. De omvang van de projecten kan daarbij variëren van een aan- of verbouw tot complete nieuwbouw. Van particuliere woningbouw tot bedrijfshuisvesting. Omdat ieder mens andere ideeën heeft, iedere gebruiker een andere smaak kan hebben en ieder gebouw in een andere context geplaatst wordt, zal iedere opdracht een uniek resultaat opleveren. Het realiseren van een ontwerp betekent voor mij het interessante proces van situatie tot detail, waarbij ik het liefst persoonlijk betrokken ben van de eerste schets tot aan de laatste steen. Als waarborg van kwaliteit ben ik aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA)

Als architect ben ik afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft en de Hogeschool Zeeland in Vlissingen. Met mijn studies aan de HTS en de TU heb ik mijn technische basis verder ontwikkeld richting de architectuur. Voorafgaand aan de oprichting van mijn eigen bureau heb ik ruime ervaring opgedaan als architect en bouwkundig ingenieur bij diverse architectenbureaus in Rotterdam e.o. en Zeeland.

Naast mijn bureauwerkzaamheden ben ik als gastdocent werkzaam binnen de opleiding HTS Bouwkunde van de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen. Als docent ben ik onder andere betrokken bij het opleiden van de studenten in het werken met BIM (Building Information Model) vanuit ArchiCad.

Adres:

Lammermarkt 26
4301 ET Zierikzee

I:

http://www.wouterdejonge.com

@:

info@wouterdejonge.com

T:

06 246 75 982

Related Posts

About The Author