DTZ organiseerd grootste online veiling

Op 11 en 12 december 2013 vindt de grootste online executieveiling van Nederland plaats. Via het online verkoopplatform van vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff worden 12 ontwikkellocaties voor woningbouw executoriaal verkocht in opdracht van de hypotheekhouder.

De locaties zijn verspreid over Oost- en Midden-Nederland, te weten Almelo (Weggeler en Kollenveld), Balkbrug, Burgum, Borne, Hengelo (Broek Zuid en Noord), IJhorst, Rouveen, Sint Anna Parochie en Surhuisterveen. In totaal worden 230 woningbouwkavels verkocht, waarvan 24 al gerealiseerde woningen. De gerealiseerde woningen zijn gelegen in Balkbrug (6), Burgum (4), Borne (4), en Wierden (10).

De veiling is verspreid over twee dagen om zowel particuliere woningkopers als professionele partijen de gelegenheid te bieden deel te nemen en een bieding uit te brengen. Op 11 december worden 12 gerealiseerde woningen afzonderlijk aangeboden in Balkbrug (4), Burgum (4) en Borne (4).

Op 12 december worden de woningbouwkavels en gerealiseerde woningen als volgt aangeboden:
•Bouwkavels per locatie;
•Alle gerealiseerde woningen op een locatie;
•Bouwkavels en gerealiseerde woningen (van toepassing voor Balkbrug, Burgum, Borne en Wierden);
•Het geheel van 230 bouwkavels, inclusief gerealiseerde woningen.

ONLINE SYSTEEM
Via het online systeem kunnen geïnteresseerden de informatie eenvoudig opzoeken en doornemen om zodoende goed voorbereid te zijn voor de veilingdag. Na een eenvoudige registratieprocedure en het stellen van een bankgarantie of storten van borgsom kan worden meegeboden vanachter een computer. Conform wetgeving is het ook mogelijk om in de zaal te bieden. De locatie van de zaal is aan de Apollolaan 150 in Amsterdam, het kantoor van DTZ Zadelhoff.

KIJKDAGEN
Er worden kijkdagen georganiseerd en op de dag van de online executieveiling is er een makelaar aanwezig in de zaal voor vragen en hulp bij registratie op de website. De exacte data van de kijkdagen worden online gepubliceerd op de online verkoopsite van DTZ Zadelhoff: www.dtz.nl/onlineverkoop. Tot en met 14 dagen voor de veilingdata, respectievelijk 26 en 27 november 2013, kan een onvoorwaardelijke onderhandse bieding worden gedaan bij de notaris (Nysingh advocaten-notarissen).

Bron: vastgoedactueel

Related Posts

About The Author