Slapen in stadhuis Den Haag voor een kluswoning

Morgen (Zaterdag 8 maart) gaat de verkoop van start van ruim 100 nieuwe kavels en ruim 100 nieuwe klushuizen in Den Haag. Als eerste stad in Nederland biedt Den Haag speciale klushuizen voor studenten en starters aan. Aangezien zowel de kavels als de klushuizen worden verkocht volgens het principe “wie het eerst komt wie het eerst maalt” liggen er al sinds afgelopen woensdag mensen in de rij in het Stadhuis in Den Haag, waarschijnlijk heeft het dus voor u weinig zin meer om nog in de rij aan te sluiten.

Mocht u toch geïnteresseerd zijn dan kunt u het natuurlijk altijd nog proberen, als u nog student bent kunt u In de Suze Robertsonstraat in de Schilderswijk samen met 5 andere studenten de voormalige schoolmeesterwoning van De Rave steinschool kopen. De kosten liggen dan ronde de € 20.000 per persoon.

Als u een jonge starters bent kunt u uw slag slaan bij een van de 5 a 6 klushuizen in het voormalige politiebureau aan de Van der Vennestraat. En in de voormalige meisjesschool in de Stortenbekerstraat komen 20 klushuizen voor particulieren.

Related Posts

About The Author