Gratis bouwkosten berekenen

 

IGG Bointon de Groot heeft een bouwkosten app ontwikkeld die gratis verkrijgbaar is in de app store. In deze app zijn kengetallen (afgerond op 25 euro), indexcijfers en bouwbegrippen te vinden die erg goed van pas kunnen komen om in vroege fasen van een bouwproject alvast berekeningen te maken.

Met de IGG Bouweconomie App heeft u niet alleen de beschikking over ca. 500 kengetallen van zeer uiteenlopende bouwtypen, maar ook over indexcijfers en de meest uitgebreide lijst met bouwbegrippen. Deze App is het meest uitgebreid in zijn soort en is gegarandeerd actueel door de directe koppeling met de database van IGG.

Kengetallen
Alle kostenkengetallen zijn, afgerond op € 25,-, gratis inzichtelijk. Indien u een abonnement op bouwkostenkompas heeft, gebruik dan uw account om direct meer en nauwkeurigere informatie te raadplegen.

Indexcijfers
De indexcijfers zijn beschikbaar voor de gebouwcategorieën Woningbouw, Utiliteitsbouw, Parkeren, GWW en Sloop voor de periode 2000 t/m heden.

Bouwbegrippen
De lijst met bouwbegrippen is gegarandeerd de meest uitgebreide lijst binnen de bouw. In totaal zijn er meer dan 13.000 begrippen samengevat in deze lijst met in veel gevallen ook de Engelse vertaling en het Meervoud-equivalent.

IGG Bointon de Groot
De kennis die u met deze app tot uw beschikking heeft wordt onderhouden door IGG Bointon de Groot. IGG toont sinds 1988 een integrale visie op bouwkostenadvies- en management. Onze dienstverlening is continu in ontwikkeling, waardoor IGG altijd een goede basis voor kostenbeheersing in de bouw kan bieden: een betrokken adviesbureau met uitgebreide expertise.

Zie ook: kosten dakdekker.

Related Posts

About The Author