De beste bouw apps

Wat zijn nou apps die je op je iPhone of Android telefoon moet hebben staan wanneer je werkzaam bent in de bouwsector? Dit is een vraag die ons afgelopen week werd gesteld waarna wij op onderzoek uit zijn gegaan, wij zijn daardoor gekomen tot 4 apps waar u ongetwijfeld iets aan heeft:

FNV Bouw App.

De FNV bouw app biedt toegang tot vrijwel alle cao’s in de Bouwsector, zoals die van Schilders maar ook het afbouw cao.  Daarnaast biedt het weersomstandigheden specifiek gespitst op bouwwerkzaamheden en de mogelijkheid tot het stemmen op de beste bouwer van Nederland.

Downloads: iPhone  Android

Autocad 360

Met de autocad app voor smartphones zult u geen hele autocad bestanden op gaan bouwen maar het zorgt er wel voor dat u onderweg autocad bestanden in kunt zien en de app is nog gratis ook!

Downloads: iPhone  Android

Dropbox

Niet specifiek een app die enkel geschikt is voor de bouw maar wel een app die er voor zorgt dat u onderweg ook uw belangrijke bestanden bij de hand heeft. Dropbox voor android en iPhone leest vrijwel alle belangrijke bestanden zoals Word, Excel en Powerpoint.

Downloads: iPhone Android

Magic Plan

Met Magic plan kunt u met behulp van uw camera op uw smartphone plattegronden maken en daar objecten aan toevoegen. De App is gratis maar het exporteren van de plattegronden kost geld. U kunt de app in ieder geval gratis downloaden om te kijken of het iets voor u is.

Downloads: iPhone Android

Veel succes met het verder digitaliseren van uw werkomgeving!

 

 

Related Posts

About The Author